Φτιάξτε έναν Latte

Η ανθοφορία του δέντρου του καφέ ποικίλει ανάλογα τη χώρα παραγωγής και το μικροκλίμα. Μετά από 8-9 μήνες με την ανθοφορία ξεκινά η συλλογή των καρπών από το δέντρο.

Συλλέγονται μόνο οι ώριμοι καρποί, τα λεγόμενα cherries (κεράσια), οι καρποί δηλαδή που έχουν βαθύ κόκκινο χρώμα ή έντονο κίτρινο (ανάλογα την ποικιλία του καφέ. Οι καρποί αυτοί δεν έχουν ασθένειες και δεν έχει επηρεαστεί η ποιότητα τους από επιβλαβείς οργανισμούς.

Εξάλλου, αυτοί και μόνο οι καρποί χαρακτηρίζονται για την ανώτερη ποιότητα τους.

 

επιστροφή στην κορυφή

Spinos Micro Roastery

Η Spinos Coffee Microroastery αποτελεί την συνέχεια μίας οικογενειακής επιχείρησης που υφίσταται από το 1957 όταν και ο Κωνσταντίνος Σπίνος ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον καφέ. Το 2005 ο Γιώργος Σπίνος εισήλθε επίσημα στην επιχείρηση και έκτοτε εργάζεται σε αυτήν με στόχο την καθημερινή ευχαρίστηση του πελάτη και την παραπέρα εξέλιξη της επιχείρησης.

Service

Η εταιρεία μπορεί μέσα από μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών να σας παρέχει οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια και να σας βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος σας. 

Επικοινωνία

Καλαμάτα Ιστορικό Κέντρο 

  • tel.: +30 27210 21520
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Twitter Facebook Vimeo

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN